top of page
kuva Maija.jpg

available jobs

open application!

Are you a sales-oriented customer advisor, or hoping to become one? We are not currently hiring but we are always open for great applicants - send us an open application in Finnish!

Send your application via email to: rekry@pikseli.fi!

IMG_9870.jpg
IMG_20220331_155850_edited.jpg

store manager

Pikseli Flamingossa tarjolla unelmien työ virtuaalitodellisuuden parissa! 

  

Haussa on virtuaalitodellisuudesta ja vastuullisesta itsenäisestä työstä kiinnostunut esimiestyön ammattilainen, jolla on erinomaisten asiakaspalvelutaitojen lisäksi kyky kannustaa ja tsempata tiimiläiset huippusuorituksiin. Näet nopeasti työntekijöittesi vahvuudet ja saat tiimin puhaltamaan yhteen hiileen. Olet innostava ja luottamusta herättävä asioiden määrätietoinen eteenpäin viejä, joka uskaltaa tarttua myös haasteellisiin tilanteisiin ja asioihin. Sinulla on kova työmoraali ja halu rakentaa paras työpaikka, mutta myös yksi parhaiten pärjäävistä virtuaalipuistoista. 

Esimies- ja myymälävastuiden lisäksi toimit yhtenä asiakaspalvelutiimisi jäsenenä. Otat asiakkaita vastaan palvelutiskillä aina hymyillen ja ohjaat heitä virtuaalisen maailman saloihin. Olet valmis järjestämään isoja yritystapahtumia tai lasten syntymäpäiviä. Omaat hyvän priorisointikyvyn etkä pelkää paineenalaisia tilanteita. Olet teknisesti taitava ja viihdyt kaiken ikäisten ja tasoisten asiakaskuntamme tiennäyttäjänä seikkailuihin. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Muu kielitaito on eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet uudenlaiseen pelimaailmaan, huippu asiakaspalvelutiimin ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työtunteja tarjoamme 30-37,5 h/viikko. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina esimiesvastuiden ja tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. Työsopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Työ alkaa sovitusti tammi-helmikuussa.

Työ edellyttää anniskelupassia, jonka voit suorittaa viimeistään perehdytysjakson aikana. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Maija Ignatius 

Myyntipäällikkö 

maija.ignatius@pikseli.fi  

 

Me haastamme Sinut nyt hakemaan tätä paikkaa! Se ei pelaa, joka pelkää. 

asiakasneuvoja 
2 paikkaa

2 asiakasneuvojan paikkaa avoinna!

 

Haussa on pelaamisesta ja virtuaalitodellisuudesta kiinnostunut tiimipelaaja, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Uskallat heittäytyä uusiin tilanteisiin innostuneesti, ottaa asiakkaita vastaan palvelutiskillä aina hymyillen ja ohjata heitä virtuaalisen maailman saloihin. Olet teknisesti taitava ja viihdyt kaiken ikäisten ja tasoisten asiakaskuntamme tiennäyttäjänä seikkailuihin. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi. 

 

Tarjoamme sinulle työpaikan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet uudenlaiseen pelimaailmaan, mukavan tiimin ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. Työsopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi ja työtunteja mahtuu viikkoon vaihtelevasti n. 5-20h. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle! Työhön perehdytetään tammi-helmikuussa pääkaupunkiseudun Pikseleissä.

 

Työ edellyttää anniskelupassia ja vähintään 18-vuoden ikää. Anniskelupassin voit suorittaa viimeistään perehdytysjakson aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

 

Maija Ignatius 

Myyntipäällikkö 

maija.ignatius@pikseli.fi  

sometus4_edited.jpg
IMG_9870.jpg

pikseli as an employer

As an employee we offer an active environment in the heart of customer service. In Pikseli VR Parks we have about 20 employees working as Customer Advisors and Store Managers. All our employees work together and everyone is heard. 

We care greatly how our employees enjoy their tasks. Besides versatile tasks our staff gets to hands on develop our business and marketing. 

bottom of page